Afskedsgave

Man kan desværre ikke holde på sine gode medarbejdere til evig tid – nogle gange skal de videre til noget nyt.

Vis at medarbejderen har været vellidt og vil blive savnet, ved at give en Plantepakke.

Planten kan både bruges i hjemmet, eller den kan bringes med videre til den nye arbejdsplads.

Afskedsgave

Farvelgave til kollega

Det kan være bittersødt at forlade et job. Det er altid rart at komme videre til nye muligheder, men det er altid svært at sige farvel til de mennesker, man har arbejdet sammen med i så lang tid. Hvis du har en kollega, der stopper, hvorfor så ikke give dem en plantegave som et tegn på påskønnelse?

Hvad med chefen?

Nogle gange kan man komme til at glemme ens chef, når man tænker på medarbejdergaver. Er din chef på vej videre til en anden rolle, en anden afdeling eller måske en hel anden virksomhed? Hvorfor ikke vise hvor glad du har været for hende, ved at skrive et brev med resten af teamet, sammen med en flot plante?

God afskedsgave

Planter er den perfekte måde at vise din kollega, at du sætter pris på den tid, de har været i virksomheden, og at du ønsker dem alt det bedste i deres fremtidige bestræbelser. Desuden er det en god måde at tilføje et strejf af grønt til deres kontor på – uanset om det er på hjemmekontoret eller deres nye arbejdsplads.

En personlig afsked

Sammen med den smukke plante, som vi sender, er der også et personligt brev – hvis du ønsker det. Prøv at tænk på de gange, hvor du måske har taget afsked med en tidligere arbejdsplads. Ofte er det faktisk den personlige besked, som betyder mere end selve gaven – det er beskeden fra ens tidligere kollega, som man kigger tilbage på.

Det bedste udvalg

Vi har et bredt udvalg af planter i sæson, som er nemme at passe – men det behøver du ikke tænke på. Vi sender altid de planter som er mest friske, lige nu, så du ikke skal bekymre dig om at vælge planter, som du måske hverken kender til, eller interesserer dig for.

Hvornår skal man give afskedsgaver?

Det ligger naturligt nok i ordet, at man giver en afskedsgave, når der sker en afsked. Afsked kan dog være flere ting – er det en praktikant man siger farvel til, en medarbejder som har fundet nye græsgange eller en betroet medarbejder som skal på pension? Vi synes alle tre situationer, er gode situationer at give en Plantepakke i.

Bestil trygt hos os

Når du bestiller en afskedsgave gennem os, kan du betale gennem faktura, få dit eget personlige bestillingslink til senere ordrer, få lavet en standardhilsen som kan genbruges … Og meget mere! Man er altid velkommen til at kontakte os, hvis man har specielle krav – vi elsker at være kreative.