Barselsgave

Er en af dine medarbejdere, eller kollegaer gået på barsel, og vil du vise, hvor meget personen er savnet?

En Plantepakke som barselsgave, er en gave, som både forældre og børn kan tænke tilbage på.

Passes planten godt, kan den holde helt til at barnen skal flytte hjemmefra – og endnu længere.

Barselsgave

Til forældre og barn

En god barselsgave er noget man bliver husket for. Typisk er der to veje at gå, når man skal købe en barselsgave – man kan købe noget til barnet eller noget lækkert til forældrene. En plantepakker ligger i sidste kategori, men kan på sigt også være i første kategori.

Vores planter er af høj kvalitet, hvilket betyder, at der med den rette pasning, kan være rigtigt mange års vækst. Man kan fx vælge at overdrage “barselsplanten” til barnet, når det bliver konfirmeret eller bliver myndig. En god tradition, som også giver en stolthed til barnet.

God barselsgave

Selvom det er meget populært med barselsgaver, kan en plantepakker naturligvis også givet i andre situationer, ved barnets første tid. Det kan være en dåbsgave, gave til babyshower eller måske “bare” en værtindegave, næste gang du er på besøg hos forældrene?

Personlig besked

Med alle vores leveringer, er der mulighed for at sende et kort med gratis. Her kan du skrive en kort personlig besked og evt. inkludere et billede. For mange betyder den personlige besked mindst lige så meget, som selve gaven, som der modtages ved barslen.

Billig barselsgave

Den bedste barselsgave behøver ikke være dyr. Vores priser ligger i den lave ende i forhold til, hvad mange vælger at give for, i barselsgave. Selvom vores priser er fair, får du stadig en gave i høj kvalitet, hurtig levering og altså en pris, som de fleste ikke bliver skræmt væk af.

Send barselsgave

Vi sender vores plantepakker til alle adresser i Danmark, og kan levere både privat og erhverv. Så alt efter om du ønsker at levere hjem til forældrene eller direkte til jeres kontor, så de får en overraskelse, når de kommer tilbage på kontoret, er helt op til jer, at beslutte.