Firmajulegave

Det kan være svært at finde en finde en firmajulegave, som passer til hele ens team.

En plante er dog noget, som pryder alle hjem – eller skrivebord, for den sags skyld.

Du kan vælge at bestille vores jule-plantepakke, eller en helt almindelig grøn plante.

Firmajulegave dekoration

Julegaver til medarbejdere

Det er meget normalt at give julegaver til medarbejdere, men har du overvejet hvor mange af gaverne som stadig eksisterer året efter? Nogle virksomheder giver en halv-kedelig vin og nogle snacks, mens andre giver interiør og husholdsningsprodukter, som aldrig bliver taget i brug.

Ved at give en Plantepakke, kan du med garanti – hvis planten bliver passet, som der står på vores planteguide – vide, at firmajulegaven stadig er i vækst, mange år frem. Det er ikke nødvendigvis alle, som ønsker sig en plante i julegave, men oplevelsen ved at få en gave som bliver ved med at give, sammen med et velskrevet kort, er en skøn gave, i manges øjne.

Julegaver til firmaer

Er dine kunder så heldige, at du ikke kun nøjes med at give medarbejdere gaver, men dine kunder også får? Julegaver til kunder er en skøn måde at vise, hvor stor pris du sætter på jeres samarbejde – præcis ligesom med dine medarbejdere. Vi gør en stor del ud af indpakningen, så dine kunder kan se frem til en flot oplevelse.

Når du sender et kort med dine kunder, kan du vælge lige præcis den grafik, som du ønsker. Det er en god mulighed for at få logoet på, og dermed blive top-of-mind, når der næste gang er behov for det produkt eller service, som du kan tilbyde dine kunder. En dejligt firmajulegave, er ikke noget man lige glemmer.

En dansk firmajulegave

Alle planterne som du finder i vores Plantepakker, er groet og vokset i Danmark. Det betyder friskere planter og kortere transporttid til dig. Hurtig levering af naturligvis altid at foretrække, men specielt indenfor planter og blomster, er leveringen ofte forbundet med Co2-tunge transportløsninger, da mange af de produkter du finder andetsteds, er groet og transporteret fra Holland.

Planlæg julegaveindkøbene i god tid

Ligesom med julegaver til familien, kan det nogle gange komme bag på en, hvor hurtigt det lige pludselig bliver december. Derfor er det altid en god idé, at få planlagt firmajulegaverne i god tid. Der er intet tidspunkt der er for tidligt, og selv hvis du kontakter os i februar ang. julegaver til dine ansatte, vil vi naturligvis hjælpe dig.

Nemmere bliver det ikke

Der findes mange forskellige firmajulegave-koncepter derude. Nogle steder skal man beslutte sig for én gave til alle medarbejdere, blandt et kæmpe sortiment og andre steder kan man lave medarbejderen vælge selv. Begge løsninger er forbundet med en masse tid, som kan bruges bedre andetsteds.

Sidder du med ansvaret for firmajulegaver, kan det være en stor beslutning at vælge hvilken gave der skal gives. Med Plantepakken skal du ikke tage den beslutning. Alle kan bruge en grøn plante i deres hjem eller deres skrivebord, og en gave, som kan holde i mange år, er altså federe end nogle fyldte chokolader, som aldrig bliver spist, fordi man alligevel kun kan lide et par stykker af dem.

En anden løsning er at lade medarbejderne vælge selv. Umiddelbart lyder det som den perfekte løsning, men har du tidligere prøvet denne løsning, ved du også hvor meget praktisk administration, som er forbundet med dette. Hvem skulle have det ene og hvem skulle have det andet?

Hvorfor en Plantepakke?

Vi synes naturligvis der er masser af gode grunde til at vælge en plantepakke som årets firmajulegave. Det synes vi, da vi lægger stor vægt på, at brug-og-smid-væk-kulturen skal minimeres. En Plantepakke ligger i den lave ende af hvad mange virksomheder typisk bruger på julegaver. Dette gør det muligt at supplere med noget andet spændende, som en biograftur, chokolade o.lign.

En unik gave

Sammen med alle Planterpakker, følger der en gratis mulighed for at medsende en hilsen. For mange er det faktisk hilsenen, som betyder mere end selve gaven. At få en hilsen fra sin chef, hvor man får at vide at man bliver sat pris på, og hvor det samtidig bliver bakket op, af en dejlig firmajulegave – det er noget der hæver medarbejdertilfredsheden.

Lang holdbarhed

Alle vores planter har en lang holdbarhedstid, hvis de passes som de skal. Alle vores planter er samtidig udvalgt ud fra den tanke, at det ikke skal være svært at holde en indendørsplante. Der følger guides med til alle vores pakker, og mange skal blot vandes, når jorden er ved at blive tør.

Tidens trends

Du tænker måske at en plante er en plante – men sådan ligger landet ikke. Der findes utroligt mange forskellige sorter og familier indenfor grønne planter. Nogle er i sæson om sommeren, mens andre er om vinteren. Nogle er populære nu, mens andre var populære for et år siden.

Vi prøver altid at følge de trends vi ser blandt influenter indenfor planter og indretning. Da vi løbende bestiller nye planter, kan vi også hurtigt omstille os, til at bestille de planter hjem, som er i sæson netop nu, er populære og sidst men ikke mindst – også er nemme at holde.

Få et tilbud

Ønsker du at give over 30 Plantepakker i julegave? Kontakt os og vi kan lave et skræddersyet tilbud. Vi har forskellige muligheder for mængderabat eller opgraderinger til din pakke, som kan byde på lidt ekstra lækkerier, specielle planter, et plantet træ eller noget helt fjerde.