Jubilæumsgave

Er der en medarbejder som har jubilæum i virksomheden, skal det fejres.

Uanset om det er 10, 20 eller 50 års jubilæum, er det god skik at give en gave.

En Plantepakke kan holde lige så lang tid som jubilæet, hvis den holdes godt.

Jubilæumsgave

Jubilæumsgaver som alle kan bruge

Det er ikke hver dag der hverken skal gives eller modtages en jubilæumsgave – det er derimod noget særligt. Når anledningen er særlig, bør gaven også være det. Ved at give en Plantepakke, kan du give en gave, som nemt kan holde lige så lang tid, som jubilæet lyder på.

Der findes andre løsninger, hvor medarbejderen selv kan vælge en gave. Vi har valgt at fokusere 100 % på, at skabe den bedste grønne gave, og udvikler hele tiden på løsningen. Mange ser det som en upersonligt gave, hvis man blot giver et gavekort – så hvorfor ikke give en grøn gave med en personlig besked?

Ved et større jubilæum, kan du vide dig sikker på, at der nok skal gives masser af vin, chokolade og andre gammeldags jubilæumsgaver. Derfor vil du kunne skille dig positivt ud på gavebordet, når du kommer med en Plantepakke, og samtidig også vise, at du ikke støtter den forurenende produktion af afskårne blomster.

En personlig gave

Sammen med planten, følger der altid et personligt kort. Dette kort kan du bruge til at skrive en kort besked på, samt indsætte et billede af jeres logo, eller hvilket som helst andet billede. Du kan også vælge at holde det rent, og lave et håndskrevet brev, når pakken kommer frem.

Selvom en jubilæumsgave blot er en gave, er det netop noget af det, som kan få medarbejderen til at holde i 5 eller 10 år mere, hvis der netop er skrevet en god personlig besked, sammen med gaven. For mange ansatte handler det i højere grad om den påskønnelse som vil blive skrevet i hilsnen, eller kommunikeret i talen til receptionen, end den gave der gives.

Jubilæumsgave til alle typer medarbejdere

Uanset om man er mand eller kvinde, ung eller gammel eller hvad man ellers måtte være, er en Plantepakken noget som falder i god jord. Alle kan bruge en flot grøn plante i stuen eller på skrivebordet, og med den medfølgende pasningsguide, bliver det nemt for alle, at kunne passe den i mange år.

5, 10 eller 25 år?

I dagens Danmark er det mere og mere sjældent at man bliver lang tid på hvert job. Netop derfor er det også vigtigt at de loyale medarbejdere hyldes og får en ordentlig gave. Tidligere har man først givet gaver ved 10 års jubilæer, men hvorfor ikke også give ved 5 år – eller måske en lille gave hvert år, fremfor kæmpe store hvert 10. år?

Unikke skattefordele

Når en medarbejder har jubilæum i firmaet, kan du som virksomhed gøre brug af nogle skattefordele, som gør at du, for eksempel, kan få en Plantepakke til en endnu bedre pris. Så hvorfor ikke både glæde en medarbejder og samtidig få en lille fordel på den skat vi betaler så meget af?

Gode kollegaer eller en god chef

En jubilæumsgave kan naturligvis både gives af en god chef eller nogle gode kollegaer. Vi prøver at holde et budget, som gør det muligt at kollegaer at samle lidt sammen, men samtidig give en gave, som vil kunne holde i mange år. Så kan chefen altid give en lidt større gave.

Skal der holdes reception?

Ved større jubilæer – over 10 år typisk – er det meget normalt at holde en reception. Her kan man overveje om en receptionsgave også er på sin plads. Man kan fx også vælge at give en Plantepakke i receptionsgave, og så give en større jubilæumsgave efter receptionen.