Kollegagave

Har en af dine kollegaer gjort det ekstra godt, den seneste tid, eller er hun bare altid god til at hjælpe?

Der behøves ikke være nogen stor grund til, at vise ens taknemmelighed for sine kollegaer.

Spørg din chef, om I ikke skal vise, hvor meget I sætter pris på en kollegas engagement.

Kollegagave

Personlig gave til kollega

Der kan være mange gode grunde til at glæde en kollega med en gave. Har personen jubilæum, skal der afholdes reception eller stopper kollegaen? Uanset anledning, er det altid en god idé at tilføje et personligt touch til gaven. I alle vores plantepakker har du mulighed for at tilføje en personlig hilsen.

Et godt valg

Arbejder man i en større virksomhed, kan det være svært at finde på personlige gaver til alle. Mange vælger at give en upersonlig gave, som en gavekurv og lign. En Plantepakke med en personlig hilsen, er derimod noget der holder ved i mange år, hvis planten passes godt – og der er rigtigt mange der sætter pris på den personlige hilsen, som følger med.

Holder i mange år

Sammen med planten og den personlige hilsen, sender vi også altid en pasningsguide. Den guider til hvor meget vand planten skal have, samt det idéelle lys som planten skal have. Hvis pasningen overholdes, kan planten sagtens holde i mange år, og dermed blive ved med at minde personen om den skønne arbejdsplads.

En fair pris

Alt efter hvor ofte man køber kollegaver, kan det blive en dyr post i budgettet. Vores priser er et sted, hvor alle kan være med. Det betyder også, at du ved større begivenheder evt. kan supplere plantepakken med en oplevelse, middag eller andet, men ved mindre begivenheder kan “nøjes” med en plantepakke.

Gave til kollega der stopper

Selvom det kunne være dejligt hvis det ikke var tilfældet, er der af og til en god kollega som stopper. I mange virksomheder er der tradition for, at man sender kollegaen godt videre med en lille gave. Det viser, at man har værdsat personen, men er også en mulighed for at personen kan huske tilbage på de gode stunder på en tidligere arbejdsplads.