Kundegave

Gode kunder er værd, at holde fast i. Det kræver naturligvis et godt samarbejde.

Et sådant samarbejde, kan skabes på mange måder. En gang i mellem kan en gave hjælpe på vej.

Med en Plantepakke kan du give en kundegave, som både passer på kontoret og i hjemmet.

Kundegaver

Den perfekte kundegave

Leder du efter en unik kundegave? Du behøver ikke lede længere! Vores gave med en enkelt, sæsonbestemt plante er nem at passe og perfekt til enhver lejlighed. Desuden kan du ikke gå galt i byen med vores smukke emballage. Uanset om du ønsker at takke dine kunder eller vise dem påskønnelse, er Plantepakken det perfekte valg.

Alle vores planter kommer fra danske gartnerier. Det betyder at du får en hurtigere leveringstid, men det betyder også at vi sparer miljøet for en masse Co2, hvis vi sammenligner vores Plantepakke med en buket blomster. Langt størstedelen af de blomster, som du finder i en dansk buket, kommer nemlig fra Holland – og skal naturligvis transporteres hertil, før de bliver til en buket.

En plante lyder måske ikke som den mest spændende gave, men når du først har set glædet i ansigtet på den der åbner vores unikke emballageløsning op, vil du nok ændre mening. Vores emballageløsning holder planten fint på plads, i transporten, men sørger samtidig for at præsentere planten på den smukkeste måde, når der åbnes for gaven.

Firmagaver til kunder – gjort nemt

Du kan finde bunkevis af firmagaveleverandører med flere hundrede produkter i deres shops. Hos Plantepakken gør vi det anderledes. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt at handle kundegaver. Du skal kun tænke over, om du vil sende en hilsen med og hvor den skal sendes hen – så sørger vi for at pakke vores pæneste plante til netop dig.

Vores koncept gør det muligt at få skræddersyede bestillingsflows til netop din virksomhed. Er der noget som er særlig vigtigt for dig, eller måske nogle oplysninger som altid vil være de samme? Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at bestille kundegaver.

Vi ønsker at skabe en forretning, som ikke er bygget på trends, mode og tendenser. Vi har vores gode og flotte planter, hvor vi vælger dem der er i sæson netop nu. Det gør, at din kundegave ikke lige pludselig er yt, et par måneder efter du har sendt den afsted.

Gaver til kunder behøver ikke være dyrt

Hvis du selv har prøvet at modtage en kundegave, ved du også godt, at det ikke er prisen på gaven, som er afgørende. Næsten uanset hvad det måtte være, er det blot tanken som tæller. Vores Plantepakker har en fast lav pris, så alle kan være med, og dermed vil de fleste også have budget til at kunne sende flere gaver ud, end blot til deres tætteste kunder.

Ved at give kundegaver lidt oftere, og måske også til de kunder som ikke er dine allerstørste, kan du formå at holde dig top-of-mind og få en god goodwill ved mange af dine kunder på samme tid. Netop vores lave pris – og gratis fragt – sikrer, at det ikke bliver en kæmpe post i budgettet, at holde dine kunder glade.

Selvom det også kan være lækkert at få en vin- eller chokoladegave, er disse blot væk på meget kort tid. Når der gives en Plantepakke, er det en gave som både kan bruges privat og på kontoret. Samtidig er det noget som alle kan bruge, og du slipper for at træde nogle over tæerne, hvis de er igang med et vægttab eller ikke drikker alkohol.

En gave der skaber glæde hos forretningsforbindelser

Vælger du en Plantepakke, kan du vide dig sikker på, at den kan glæde dine kunder i mange år fremover. Vores planter er i høj kvalitet, og kan holde mange år, hvis de passes godt. Inkluderet i alle vores pakker, finder du en simpel planteguide, så du ved hvordan planten skal passes.

Mange leverandører bliver valgt for de er billigst, hurtigst eller har den bedste kvalitet – og gerne to af tingene på samme tid. Men god kundepleje er det som holder på dine kunder. Det kan være du har haft udfordringer med at holde den samme lave pris, levere lige så hurtigt eller er kommet til at gå på kompromis med kvaliteten, men et stærkt bånd, vil ofte betyde mere.

Et stærkt kundeforhold kommer naturligvis ved at levere nogle gode produkter eller services, men det kommer også af, at man har et godt forhold til sine kunder. Netop det gode forhold til sine kunder, kan man få på mange måder – og én af måderne er gennem en kundegave i ny og næ.

Husk de særlige højtider

Der behøves ikke nogen bestemt grund til at give en kundegave, men mange af vores kunder, vælger typisk at give gaver op til bestemte højtider, som bl.a. jul og påske. Dermed ikke sagt, at der også give gaver i mange andre anledninger – det kan fx være jubilæum, reception eller afskedsgaver.

Uanset anledningen, kan du vide dig sikker på at du kan personliggøre hilsnen, gennem Plantepakken. Uden merpris, tilbyder vi nemlig at sende en hilsen med. Denne hilsen kan indeholde et billede, som fx jeres logo, en kort hilsen eller besked – og den bliver altid sendt i en fin lille kuvert, som ligger sammen med planten.