Medarbejdergave

Dine medarbejdere er det vigtigste aktiv i din virksomhed – sætter du stor nok pris på dem?

En medarbejdergave til én som har gjort det ekstra godt, vækker stor glæde hos modtageren.

Send en Plantepakke til en udvalgt, eller vis hele teamet, hvor vigtige de er, ved at sende til dem alle.

Medarbejdergave

Fordele ved en Plantepakke

At sende en plante som medarbejdergave, er den perfekte måde at vise din påskønnelse på. Planter er ikke kun smukke og unikke, men de har også mange fordele. Planter forbedrer luftkvaliteten og kan øge produktiviteten på arbejdspladsen. Det er ikke kun en god gave til medarbejderen – også medarbejderne omkring, vil få glæde af planten.

Glæder året rundt

Ved at give en plante som medarbejdergave, giver du en gave, som kan holde året rundt – og mange år endda. Vi sender kun planter som er nemme at holde, og samtidig sørger vi også altid for, at der er en guide med, så du ved præcis hvordan du skal passe din plante.

En medarbejdergave kan gives i mange forskellige anledninger. Nogen giver faste medarbejdergaver på bestemte årstider, som jul, påske eller sommer. Andre giver ved nye medarbejdere, jubilæer og receptioner. Men nogle gange kan det også bare være fordi man har lyst til at forkæle en medarbejdere – eller måske hele teamet?

Husk på at det heller ikke altid behøver at være på baggrund af en indsats på jobbet. Måske der kan være udfordringer på hjemmefronten, hvor en gave fra arbejdet, ville lyse op i en tid, hvor der måske ikke er så meget glæde. Her kan du med fordel sende en Plantepakke direkte hjem til medarbejderen, så det ikke bliver “en stor ting”, på kontoret.

Os vs. de andre

Der findes mange leverandører af medarbejdergaver. Om du er til gavekort, interiør, vin eller noget fjerde. Nogle gange giver det bare bedre mening at tænke ud af boksen. Er en halvdårlig vin, en omgang håndklæder og et gavekort som aldrig bliver brugt, virkelig en fed gave? Vores gave passer til alle, og holder i lang tid.

Vi er en lille virksomhed, som hver dag arbejder for, at skabe en mere grøn gavekultur på de danske arbejdspladser. Den klassiske blomsterbuket er kedelig efter en uge, mens de nye vælg-selv-koncepter ofte er alverdens afarter af ting man ikke rigtigt har brug for.

Vores faste (lave) pris, gør at der kan gives en gave lidt oftere. For medarbejderen er det ofte ikke gavebeløbet der er vigtigt, men tanken bag gaven. Et klap på skulderen for et god indsats er altid dejlig, og bakkes den op med en gave, er det bestemt ikke noget som medarbejderen glemmer lige foreløbigt.

Send en hilsen med

En gave fra sin chef, er dejlig. Men ofte kan det betyde lige så meget, eller endnu mere, at der bliver sat på ord på, hvad man har gjort godt, som medarbejder. Det er gratis at sende en personlig hilsen med, sammen med din Plantepakke. Vi sørger for at smide den i et kuvert, og evt. sætte et billede eller logo på.

Alt er inkluderet

Når du bestiller fra os, får du en fast pris. Denne pris inkluderer selve planten, en flot indpakning, planteguide, personlig hilsen og selvfølgelig fragten. Vi sender til hele Danmark og leverer med GLS. Alt efter hvilken type gave det er, kan du selv vælge om det er smartest at sende til jeres kontor, eller sende den direkte hjem til medarbejderen.

Værdien af et grønt kontor

Planter har mange positive virkninger på mennesker. Vidste du, at en plante kan reducere ens stressniveau? Det er endda videnskabeligt bevist, at planter gør dig mere produktiv. Desuden er planter smukke at se på, hvilket også forbedrer humøret på arbejdspladsen.

Vi synes det er svært at komme på en bedre medarbejdergave, end en plante. Den kan pynte derhjemme i stuen, men den pynter naturligvis mindst lige så godt på kontoret. Samtidig er en plante noget som alt fra unge mænd til ældre kvinder, kan bruge på deres skrivebord eller i vindueskarmen.

Hvordan fungerer det?

Du kan købe online, eller du kan kontakte os for at få et skræddersyet tilbud. Når du har truffet dit valg, skal du blot indtaste din medarbejders adresse, eller jeres kontors, og overlade alt andet til os. Vi sørger for, at de får, hvad de fortjener: En smuk plante ledsaget af en personlig besked fra dig.

Der er ingen grund til at gå i panik, hvis du ikke selv er den store plante-conniseur. Vi har nemlig udvalgt de planter, som er i sæson lige nu, og er nemme at holde. Vores sortiment består af grønne indendørsplanter, men forskellige slags, så du ikke ender med at give den samme plante til flere, hvis du bestiller en række Planterpakker på én gang.

Har du spørgsmål til vores produkt, procedure eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan komme i kontakt med os, på både telefon, mail, Messenger eller Instagram. Uanset hvor du kontakter os, kan du forvente et svar indenfor maksimalt 24 timer.