Påskegave

Påskegave til ansatte, er en hyggelig tradition, hvor der ofte gives planter eller blomster.

Du kan frit vælge om du ønsker at give en påske-inspireret-plante eller en klassisk Plantepakke.

Vi kan sende til jeres kontor, eller direkte hjem til jeres medarbejderes hjem.

Påskeplante til ansatte

Påskegave til ansatte

Leder du efter den perfekte måde at vise dine medarbejdere noget anerkendelse i påsken? Vores plantepakker er designet til at gøre det nemt for dig at få alt det, du har brug for, og de kommer til en god pris. Vi vælger den perfekte plante til hver enkelt medarbejder, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Med personlig hilsen

Den personlige hilsen er ofte den vigtigste, når man får en gave fra sit arbejde. Med i alle vores produkter, kan du gratis medsende et brev. Dette brev kommer i en konvolut, hvor der også er pasningsguide til den specifikke plante, som vi sender afsted. Hvis det ønskes, kan virksomhedens logo påtrykket på hilsnen.

Levering som du ønsker

Vi sender med GLS og DAO – og bor du tæt på København, kommer vi ofte personligt ud. Vi sender som udgangspunkt med GLS, hvis der sendes erhverv og DAO, hvis der sendes privat. Vi sender altid direkte til adresse, og ikke pakkeshops – det er ikke den fedeste oplevelse at få en gave, og så selv skulle hente den i en pakkeshop. Uanset hvad du vælger, er den inkluderet i prisen.

Påskeæg, påskebryg og …

De fleste ved, at påskeæg og chokolade er populært at give i påskegave som firma. Her hos Plantepakken sælger vi ikke chokolade og påskeæg, men derimod planter. Påskebryg og påskeæg er lækkert, men det er ikke sundt og for mange holder det ikke længere, end et par dage.

Hvornår giver man påskegaver?

Det er aldrig for tidligt at bestille påskegaver. Du kan sagtens allerede nu bestille til næste år – specielt hvis du er en større virksomhed, så vi kan sikre os, at vi kan leverere. Så få hellere smidt nedenstående dage i kalenderen, og send os endelig en mail, hvis du skal bestille mange, så laver vi et godt tilbud.

  • 2023 – søndag d. 9. april
  • 2024 – søndag d. 31. marts
  • 2025 – søndag d. 20. april
  • 2026 – søndag d. 5. april
  • 2027 – søndag d. 28. marts

Stadig ikke overbevist?

Her er flere grunde til at vælge vores plantepakker i påsken:

– Vores planter er altid friske og af høj kvalitet.

– Vi sender forskellige planter, hvis du bestiller flere plantepakker.

– Vores priser er uovertrufne.