Receptionsgave

Skal I afholde reception, skal der selvfølgelig også gives en lille ting, til den der fejres.

En reception kan naturligvis være mange ting; Jubilæum, kollega der går på pension eller noget tredje.

En Plantepakke passer godt til langt de fleste receptionsbegivenheder, uanset alder og køn.

Receptionsgave

Gave til reception

Leder du efter den perfekte gave til at fejre en særlig lejlighed? Hvorfor ikke give en plantepakke? Vores unikke og betænksomme gave kommer i smuk emballage med din egen hilsen. Alle leverancer leveres uden meromkostning, og du skal derfor kun forholde dig til én pris.

Firmareception

Receptioner kan naturligvis både holdes i privaten eller som firma. Vi hjælper oftest virksomheder med deres receptionsgaver, og herunder kan du blot se et udsnit af de receptioner, hvor der har været givet Plantepakker til de gode medarbejdere, som har jubilæum, hjulpet til i forbindelse med nye lokaler eller er på vej videre til noget nyt.

Jubilæumsreception

Er der jubilæum i firmaet? Alt efter hvor festligt et firma man er, kan man afholde jubilæer for mange forskellige ting. Det klassiske jubilæum, er naturligvis for medarbejdere, som har været i virksomheden i længere tid – og så er en jubilæumsgave jo på sin plads – men det kan jo også være man holder jubilæumsreception for hele firmaet, hvis virksomheden fylder år.

Åbningsreception

Har I fået nye kontorlokaler, lagerhal eller åbnet ny butik? En åbningsreception er altid en festlig anledning til at give en skøn gave, til dem som har været med til projektet. At indrette kontor, kommunikere med håndværkere eller ordne butikslokaler, kan meget ofte være hårdt arbejde.

Fødselsdagsreception

Til runde fødselsdage, er der på visse arbejdspladser skik for, at man holder en lille reception. Det betyder ikke være noget stort, men måske bare, at man mødes til et lille glas, får et stykke kage og fødselaren får et par rosende ord, med på vejen – og måske en gave, hvis man er heldig.

Afskedsreception

Skal der siges farvel til en betroet medarbejder, er der ofte skik for at holde en reception. Er det en medarbejder der kun har været der i kortere tid, vælger mange blot at give en afskedsgave. En reception er en god lejlighed for at sige tak for det gode arbejde der er leveret, selvom medarbejderen måske er på vej videre til et nyt job.

Gaveidéer til receptionen

Der er naturligvis mange gaver man kan vælge at give til en reception. Vores bud på en god receptionsgave, er en gave som kan holde i mange år og hvor der er mulighed for at kunne give en personlig hilsen sammen med gaven.

Mange vælger en generisk gavekurv med chokolade og vin, og selvom det kan være to skønne ting, så kan det også blive for meget, hvis man får 5+ på sådan en dag. Hvorfor ikke give en gave som er smuk, holder i mange år og samtidig er sundt for indeklimaet.