Ficus Lyrata

Violinfigen

Har du modtaget en Ficus Lyrata i din plantepakke, eller vil du bare gerne vide mere om plantepleje af Ficus Lyrata/Violinfigen? Så læs med her:

Planten er fra et dansk gartneri, og vi anbefaler at du giver den en tår vand, når du har fundet en god placering til den. Husk at tage underskålen ud i bunden af plantepakken.

Planten byder velkommen med sine imponerende, store blade, der strækker sig helt op til 40 cm i længden, og dens elegante, slanke stamme giver den et nærmest eventyrligt træagtigt udseende. Bladenes kunstfærdige mønstre tilfører ikke kun dekorativ finesse, men indfører også en subtil, hyggelig stemning med et strejf af det eksotiske i hjemmets indretning.

Violinfigen er som skræddersyet til dem, der ønsker en plante med fyldig personlighed. Den passer fortrinligt ind i nordiske og moderne boliger, uden at stjæle lyset fra andre store stueplanter, og dens tilstedeværelse tilføjer en ekstra dimension af hygge og varme. Et perfekt valg for dem, der ønsker at skabe en indbydende atmosfære med lethed og elegance.

Læs nedenstående tekst for at få mere at vide om plantepleje af Ficus Lyrata/Violinfigen

Violinfigen

Plantepleje

Pil illustration - plantepleje - Plantepakken
Vandkande illustration - Plantepleje - Plantepakken
Jeg har brug for vand en gang om ugen. Lad mig gerne tørre ud mellem vandingerne.
lys og temperatur illustration - plantepleje
Jeg kan ikke så godt lide at stå direkte i solen eller stå i træk, så stil mig gerne i et lyst rum, men lidt væk fra vinduerne.​
Syg plante illustration - Plantepleje -Plantepakken
Hvis mine blade bliver gule/brune eller krøller, er det typisk fordi jeg får for meget eller for lidt vand. Tjek om min jord er våd eller tør.