Plantepakken illustration

Kollegagave

Der kan være mange gode grunde til at glæde en kollega med en gave. Har personen jubilæum skal der afholdes reception eller stopper kollegaen? Uanset anledning, er det altid en god idé at tilføje et personligt touch til gaven. I alle vores plantepakker har du mulighed for at tilføje en personlig hilsen.

Personlig gave til din kollega

Arbejder man i en større virksomhed, kan det være svært at finde på personlige gaver til alle.  En Plantepakke med en personlig hilsen, er noget der holder ved i mange år, hvis planten passes godt – og der er rigtigt mange der sætter pris på den personlige hilsen, som følger med.

At give en plante som kollegagave har flere fordele og kan være en meningsfuld gave af flere grunde:

Øger trivslen: Planter bidrager til at skabe et mere indbydende og behageligt arbejdsmiljø. Planternes tilstedeværelse kan føre til en følelse af velvære og ro.

Luftrensning: Mange planter hjælper med at forbedre luftkvaliteten ved at fjerne giftstoffer og rense luften omkring dem. Dette kan være særligt nyttigt på et kontor, hvor ventilationen kan være begrænset.

Symbol på omsorg: At give en plante som gave viser omsorg og opmærksomhed over for kollegaens trivsel og velvære. Det viser, at du bekymrer dig om deres arbejdsmiljø og ønsker at bidrage til at gøre det bedre.

Langvarig gave: I modsætning til blomsterbuketter, der visner og skal kastes ud efter nogle få dage, vil en plante fortsætte med at blomstre og vokse med korrekt pasning. Dette gør den til en mere varig og mindeværdig gave.

Sammen med planten og den personlige hilsen, sender vi også altid en pasningsguide. Den guider til hvor meget vand planten skal have, samt det idéelle lys som planten skal have. Hvis pasningen overholdes, kan planten sagtens holde i mange år.

Plantepakken
blade illustrationer plantepakken
blade illustrationer plantepakken
Plantepakken illustration med plante og pakke

Bestil plantepakken i dag

Hvis du er på udkig efter en virkelig unik gave til din kollega, skal du ikke lede længere. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores unikke plantepakker, og hvordan vi kan hjælpe med at gøre din begivenhed endnu mere speciel. En plantepakke er den perfekte personlige gave til en du holder af.