Om

 

Fra venstre i billedet: Mathias er ansvarlig for produkter- og udvikling, social media, og kreativitet. Torfin er ansvarlig for lager, logistik, emballage, ordre og indkøb. Tobias er ansvarlig for marketing og web.

Plantepakken blev stiftet i starten af 2021 med det formål at gøre det nemt og overskueligt at få planter leveret direkte til døren via nøje udvalgte og sammensatte plantepakker.

Vores plantepakker er sammensat, så de passer ind efter funktion og rum. Vi udvælger planter direkte fra danske gartnerier som passer ind efter årstid og trend. Vi tilføjer og opdaterer løbende vores plantepakker. 

Via vores 'Guides' giver vi dig tips, tricks og pasningsvejledninger, så du får det optimale ud af din(e) plantepakke(r).

Vi sender med GLS direkte til din adresse eller GLS Pakkeshop. Hvis du vælger GLS Pakkeshop anbefaler vi, at du henter samme dag, da planter er levende, og har brug for lys og vand.

Plantepakken drives af:

Torfin, Tobias og Mathias som hver har deres rolle i at drive virksomheden fremad. Virksomheden er registreret under navnet ”Totoma Group ApS” (CVR: 42061646), som meget enkelt er de to første bogstaver af hvert af vores fornavne.

Vi håber I vil handle hos os, og vi ser frem til et grønt eventyr sammen. 

💚

Plantedrengene