Alocasia Cuprea

Elefantøre

Har du modtaget en Alocasia Cuprea i din plantepakke, eller vil du bare gerne vide mere om plantepleje af Alocasia Cuprea/Elefantøret? Så læs med her: 

Planten er fra et dansk gartneri, og vi anbefaler at du giver den en tår vand, når du har fundet en god placering til den. Husk at tage underskålen ud i bunden af plantepakken.

Elefantøre, også kendt som Alocasia, er en tropisk stueplante med store, karakteristiske blade. Bladene er formet som elefantører og kan variere i farve fra grøn til mørk lilla. Alocasia er også kendt for at være en luftrensende plante, der fjerner skadelige stoffer fra luften og forbedrer luftkvaliteten. 

Læs nedenstående tekst for at få mere at vide om plantepleje af Alocasia Cuprea/Sømandstrøst. 

 

Plante Pleje

Pil illustration - plantepleje - Plantepakken
Vandkande illustration - Plantepleje - Plantepakken
Jeg har det bedst i fugtigt jord, så tjek gerne jorden i min potte og vurder heraf om jeg mangler lidt vand. Pas dog på med at overvande mig.
lys og temperatur illustration - plantepleje
Jeg elsker lys, men jeg har det ikke så godt i direkte sollys og træk, så stil mig et hyggeligt sted lidt væk fra vinduer og døre.​
Syg plante illustration - Plantepleje -Plantepakken
Hvis mine blade falmer eller dør, er det oftest pga. overvandning. Hvis dette sker, så skal du bare pille mine døde blad af og undgå at vande mig i en periode.