En grøn fortælling

For et par år tilbage, tog en idé form, som senere skulle spire og blive til noget stort og grønt. Denne idé blev til Plantepakken, startet af to passionerede venner, der ønskede at sprede glæden ved planter.

Plantepakken voksede, og snart blev deres grønne budskab spredt til alle hjørner af Danmark. Hver plante, der forlod Plantepakkens døre, bar ikke kun skønheden af naturen, men også et håb om at gøre verden mere grøn. 

Så næste gang du modtager en Plantepakke eller vælger at give en til en kollega, husk, at du ikke kun deler en plante – du er en del af Plantepakkens grønne fortælling, der vokser og blomstrer med hver eneste plante, der finder et nyt hjem. Tak fordi du er en del af vores grønne rejse!

Vores team

Torfin
Co-founder
Mathias
Co-founder
Gustav
Manager, Growth & sales
Julie
Marketing Coordinator & webdesigner

Vi vil gøre danske
virksomheder grønnere
en plante ad gangen


Gaven givet med omtanke

Bæredygtighed er en kerneværdi for os. Vi arbejder hårdt på at minimere vores miljøpåvirkning ved at bruge genanvendelige materialer og fremme ansvarlig dyrkning. Vores emballage er designet med omtanke, og vi støtter bestræbelserne på at bevare og beskytte vores skrøbelige økosystemer.


Kvalitet og et klart budskab

I Plantepakken er vores hjerte sat på kvalitet og det gode budskab. Hver enkelt plantepakke er nøje udvalgt for at sikre, at hver plante trives og kan nyde et langt og lykkeligt liv i sit kommende hjem. Udover at sikre, at vores planter er pasningsvenlige, har vi gjort det nemt at holde planterne sunde og raske i deres nye hjem, ved brug af vores pasningsvejledninger til hvert enkelt af plantepakkens planter.