Hør, hvordan dansk design og grønne danske planter skaber en varm velkomst til nye medarbejdere hos BoConcept.

Vi har været på et hyggeligt besøg hos BoConcept i Herning, hvor vi har set deres flotte kontor og showroom og snakket med HR Manager Ivan Poulsen om, hvorfor BoConcept giver Plantepakken som en velkomstgave til deres nye medarbejdere, og hvordan dette partnerskab mellem dansk design og naturen er med til at skabe en inspirerende og indbydende arbejdsplads.

Afspil video

Hør afdelingsleder hos Spar Nord, Hvidovre, Mia Christine Leimand fortælle om, hvordan plantepakken ikke kun er en gave, men et symbol på Spar Nords engagement i deres kunders liv og økonomiske rejse. 

Hos Plantepakken tror vi på at skabe meningsfulde forbindelser. Derfor er vi stolte over at samarbejde med Spar Nord i Hvidovre og bringe vores plantepakker ud til deres kunder, som har købt ny bolig eller tager det spændende skridt med et lån til en lejlighed.

Hør hvorfor Visma Dataløn & Proløn har udskiftet blomsterbuketten med en Plantepakke.

Julie Hollesen, HR Direktør fra Visma Dataløn & Proløn, deler deres hemmelighed til en mere grøn og mindeværdig velkomst til nye medarbejdere. De har skiftet den traditionelle blomsterbuket ud med en Plantepakke, som symboliserer vækst, og giver en god oplevelse til deres nye samt eksisterende kolleger.

 

Det siger vores kunder

Når vi fejrer mærkedage hos SERWIZ, så ønsker vi at gøre det på en bæredygtig måde. Derfor er vi glade for nu at have et godt alternativ til afskårne blomster i form af Plantepakken. Sammen med Plantepakken har vi valgt også at prioritere køb af et Naturbevis, så vores medarbejdere har oplevelsen af både at få en langvarig grøn gave til at pynte derhjemme og samtidig bidrage til bevarelse af mere dansk natur. Når vi giver Plantepakken, så oplever vi, at modtageren lægger mærke til de gode, grønne hensigter bag
Kristine Weng Thorvildsen
SERWIZ - CHRO & Partner
Hos VisitDenmark er vi meget tilfredse med Plantepakken. Planten kommer i en flot og smart indpakning, så det er let for vores ansatte at transportere den med hjem. Desuden fungerer Plantepakken også som en god og bæredygtig erstatning til den sædvanlige blomsterbuket som heller ikke varer for evigt.
Charlotte Øllegaard
Direktionssekretær, VisitDenmark,
Det er et genialt koncept og fin indpakning, hyggelig hilsen og nem bestilling.
Mie Bjørn
HR Konsulent, Landbrug & Fødevarer
Nu har vi bestilt planter til nye medarbejdere et par gange – og glæden har været mærkbar anderledes positiv end ved en buket afskårne blomster. Det er vi meget glade for.
Receptionist
Eltel Networks
As part of the sustainable journey at EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation, we have started a collaboration with Plantepakken. Their plants come from Danish horticultures, are transported in biogas trucks, delivered in sustainable packaging… and you can add a personal greeting! The plant packages help give new employees a more environmentally friendly welcome to our agency instead of a bouquet of flowers. And we also use it to mark other special occasions
Allan Sørensen
Partner & CEO, EHRENBERG SØRENSEN Kommunikation