Plantepakken illustration

Kundegave

Leder du efter en unik kundegave? Du behøver ikke lede længere! Vores gave med en enkelt, sæsonbestemt plante er nem at passe og perfekt til enhver lejlighed. Desuden kan du ikke gå galt i byen med vores smukke emballage. Uanset om du ønsker at takke dine kunder eller vise dem påskønnelse, er Plantepakken det perfekte valg.

Den perfekte kundegave

Du kan finde bunkevis af firmagaveleverandører med flere hundrede produkter i deres shops. Hos Plantepakken gør vi det anderledes. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt at handle kundegaver. Du skal kun tænke over, om du vil sende en hilsen med og hvor den skal sendes hen – så sørger vi for at pakke vores pæneste plante til netop dig.

Vores koncept gør det muligt at få skræddersyede bestillingsflows til netop din virksomhed. Er der noget som er særlig vigtigt for dig, eller måske nogle oplysninger som altid vil være de samme? Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at bestille kundegaver.

Plantepakken
blade illustrationer plantepakken
blade illustrationer plantepakken
Plantepakken illustration med plante og kasse

Bestil Plantepakken i dag

Hvis du er på udkig efter en virkelig unik gave til dine kunder, skal du ikke lede længere end til Plantepakken. Kom i gang med jeres grønne rejse og bestil Plantepakken allerede i dag, eller kontakt os for at få mere at vide om vores unikke plantepakker, og hvordan vi kan hjælpe dig videre på din grønne rejse med Plantepakken.