Philodendron ‘Green Princess’

Grøn prinsesse

Har du modtaget en Philodendron ‘Green Princess’ i din plantepakke, eller vil du bare gerne vide mere om plantepleje af planten? Så læs med her:

Planten er fra et dansk gartneri, og vi anbefaler at du giver den en tår vand, når du har fundet en god placering til den. Husk at tage underskålen ud i bunden af plantepakken.

Planten er nem at passe, hvilket nok må være en af grundene til navnet, som er afledt af det græske “phileo” som betyder ‘at elske’ og “dendron”, som betyder ‘træ’. Hvis der dog ender med at opstå problemer med planten, kan du heldigvis nemt forvandle en syg plante til en voksende og flot plante, ved at give den god pleje. 

Plante Pleje

Pil illustration - plantepleje - Plantepakken
Vandkande illustration - Plantepleje - Plantepakken
Jeg trives bedst, når jeg får en generøs vanding hver 7-10 dag og får lov til at dræne overskydende vand, før jeg placeres tilbage i min underskål.
lys og temperatur illustration - plantepleje
Jeg trives de fleste steder hjemme hos dig, så længe jeg ikke får direkte sollys.
Syg plante illustration - Plantepleje -Plantepakken
Hvis mine blade falmer, bør du overveje at flytte mig til et mere solrigt sted. Hvis mine blade har tørre og brune spidser, får jeg for meget sol, og du bør overveje at flytte mig til et mere skyggefuldt sted.